U kunt met IDEAL betalen wanneer u beschikt over een Nederlandse bankrekening (ABN/AMRO, FORTIS, ING, Postbank, Rabobank, SNS bank) waarmee u online kan bankieren.
Wanneer u met IDEAL wenst te betalen selecteert u bij betaalwijze IDEAL en selecteert u de bank waar u bij bent aangesloten. Na bevestiging van uw bestelling zal u dan doorverwezen worden naar de betaalpagina van de door u gekozen bank. Geef hier het rekeningnummer in waarmee u wenst te betalen en de signeercode (volg instructies op de pagina voor het verkrijgen van deze signeercode). Wanneer de betaling goed is afgerond word u weer terug gestuurd naar onze webshop en krijgt u de bevestiging dat de bestelling goed is verlopen. De bestelling zal dan zo snel mogelijk verzonden worden.  

Vooruit Betalen
Wanneer u voor deze betalingswijze kiest. Krijgt u na bevestiging van uw bestelling automatisch een bevestigingsemail. In deze email staan het bestelnummer, het verzendadres, de bestelde producten, het ordertotaal en de betaalgegevens. U mag dan het ordertotaal overschrijven naar onze bankrekening (zie hieronder) onder vermelding van uw factuurnummer. Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw order zo spoedig mogelijk versturen.