Afhalen

U kunt de bestelling afhalen in onze winkel aan de Hoofdstraat in Beetsterzwaag.

Onze openingstijden zijn:
dinsdag van 13.00 - 18.00 uur
woensdag t/m vrijdag van 10.00 - 18.00 uur
zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Verzenden


 

houseofwine.nl werkt samen met Vinologix en DPD voor de verzending van de orders. Vinologix levert breukvrije dozen die speciaal zijn ontwikkeld voor de verzending van wijn. DPD vervoert en bezorgt de pakketten en doet dat als eerste pakketvervoerder zonder extra kosten op CO2-neutrale wijze door CO2 reductie en compensatiemaatregelen.

Wanneer wij onze pakketten met DPD meegeven worden ze in principe de volgende werkdag voor het eerst bij u aangeboden. Hier wordt geen 100% garantie voor gegeven, maar in meer dan 98% van de gevallen wordt dit wel gehaald. Mogelijke bezorgdagen zijn maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur.

Bij overdracht van het pakket moet een meerderjarig persoon aanwezig zijn daar voor ontvangst getekend moet worden. DPD zorgt voor CO2 neutrale pakketbezorging en draagt zo bij aan een beter klimaat.
Nadat het pakket is overgedragen aan onze bezorgpartner ontvangt u hiervan bericht per e-mail. U weet dan ongeveer wanneer u de pakketbezorger kunt verwachten. Wij monitoren ook zelf het verzendproces van alle pakketten.